• Hírek

Szabályok a stadionokban

Az Európa-bajnokság mérkőzéseinek látogatását szigorúan szabályozzák a szervezők.

Szurkolói zónák

Az Európa-bajnokságok rendkívül népszerű fesztiváljai a rendező városok belvárosaiban létesített szurkolói zónák.

Túl az első franciaországi edzésen

A magyar válogatott kedden kora délután, éppen egy héttel első mérkőzése előtt megérkezett az Európa-bajnokság helyszínére, Franciaországba.

Győzelemmel zárták a felkészülést az izlandiak

A magyar válogatott Európa-bajnoki csoportellenfele magabiztos győzelmet aratott Liechtenstein ellen.

Ausztria is vereséggel zárta az Eb-felkészülést

Az osztrák válogatott hazai pályán kapott ki két góllal a hollandoktól.

Bernd Storck: Megálltuk a helyünket

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a németek elleni felkészülési mérkőzés hasznos tapasztalatokat jelent a csapatnak az Európa-bajnokságra.

Túl nagy falat volt a vb-címvédő

A magyar válogatott az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén 2-0-ás vereséget szenvedett Gelsenkirchenben a német válogatottól.

Világbajnokok sora vár ránk Németországban

Világsztárok ellen mérheti le aktuális formáját az Európa-bajnokság előtt a magyar válogatott szombat este, Gelsenkirchenben. Bemutatjuk a németek keretét.

Bernd Storck: az Eb-felkészülés a legfontosabb

A magyar válogatott péntek délután a másnapi mérkőzés helyszínén, a Veltins Arénában tartott edzést, amely előtt két játékos, valamint Bernd Storck állt a média képviselőinek rendelkezésére.

Elvéreztek a Wembleyben a portugálok

A Cristiano Ronaldo és Pepe nélkül felálló portugál válogatott, 55 percet emberhátrányban játszva, 1-0-ra kikapott Angliától Londonban.

Tizenkét éve sikerült legyőzni a németeket az Eb előtt

Hol szoros, hol laza volt egymással a magyar és a német labdarúgás kapcsolata. Hol a történelem is befolyásolta, hol meglepően hosszú idő kimaradt két mérkőzés között. Tény: csak az osztrákok, a svédek, a svájciak (és már csak szombatig) az olaszok ellen vívott több mérkőzést a magyar válogatott. Szép és fájdalmas emlékek 107 év közös futballtörténelméből.

Tizenkét éve sikerült legyőzni a németeket az Eb előtt

Hol szoros, hol laza volt egymással a magyar és a német labdarúgás kapcsolata. Hol a történelem is befolyásolta, hol meglepően hosszú idő kimaradt két mérkőzés között. Tény: csak az osztrákok, a svédek, a svájciak (és már csak szombatig) az olaszok ellen vívott több mérkőzést a magyar válogatott. Szép és fájdalmas emlékek 107 év közös futballtörténelméből.

Még 50 perc - televízióban az Eb-kijutás krónikája

Szerdán rendezték a magyar válogatott Eb-kijutását dokumentáló Magyar csapat - "...még 50 perc..." című film sajtóbemutatóját. Az Európa-bajnokság előtt a televízióban is látható lesz az alkotás.

FIFA-világranglista: 20. helyen a válogatott

A magyar válogatott két helyet visszaesett előző pozíciójához képes, és jelenleg a 20. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján.

Izland alulmaradt Norvégiával szemben

A portugál válogatott múlt heti mérkőzése után az izlandiak is megmérkőztek Norvégiával.

Harminc éve Mexikóra hangoltunk, Nagy Antal a mai válogatottnak üzent

Elég régen, 30 éve készült utoljára világeseményre a magyar válogatott. Amíg az 1986-os világbajnokságra több mint egy éven át hangolt a csapat, addig a mostani együttesnek csupán hét hónap állt a rendelkezésére. Nagy Antal, a mexikói vb-n szerepelt alakulat csapatkapitánya az akkori felkészülésről mesélt, és a mostani válogatottnak is üzent.

Újabb Eb-jegyeket lehet vásárolni

Korlátozott számban még vásárolhatóak jegyek a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire.

Szűken verték Máltát az osztrákok

A magyar válogatott első franciaországi ellenfele 2-1-re győzött keddi, Málta elleni felkészülési mérkőzésén.

A meglepetésember: Bese Barnabás

Kétszer ugyan a keret tagja volt az MTK fiatal védője, de pályára eddig nem lépett a nemzeti csapatban, így a mai kerethirdetés legnagyobb meglepetése Bese Barnabás keretbe kerülése.

Bernd Storck kijelölte a 23 fős Eb-keretet

A szövetségi kapitány a hét-hét védőt és középpályást, valamint hat támadót jelölt az Európa-bajnokságra utazó válogatott keretébe.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017