• Hírek

Marseille-ben folytatódott a felkészülés a szombati mérkőzésre

A magyar válogatott péntek délelőtt buszozott át Marseille-be, ahol úton a hotel felé, a stadiont is útba ejtette a csapat.

Bernd Storck: El kell felejteni a keddi győzelmet

A magyar válogatott szövetségi kapitánya péntek délután Marseille-ben tartott sajtótájékoztatót a szombati, Izland elleni összecsapással kapcsolatban.

Dupla erőbedobást ígér a válogatott

Szalai Ádám szerint az izlandiak ellen megpróbálja megkétszerezni az osztrákok ellen mutatott harcosságot a magyar válogatott.

Két edzés volt a mai program, holnap utazás Marseille-be

A válogatott tagjai délelőtt és délután is gyakoroltak.

Sokat jelent a csapatnak az otthoni futballáz

A délutáni edzés előtt Nikolics Nemanja és Gulácsi Péter, majd Andreas Möller nyilatkozott az újságíróknak a médiaközpontban.

„Felkészültünk a csapat biztosítására”

Jerome Lavigogne-nal, a francia csendőrség főhadnagyával beszélgettünk a magyar válogatott érkezését megelőző biztonsági intézkedésekről.

15 ezren éneklik a magyar rigmusokat szombaton

A Ria, Ria, Hungária, és a Magyar népmesék zenéje mellett az Éjjel soha nem érhet véget is felcsendül az Eb magyar meccsein.

Izlandnak tartozunk pár júniusi pofonnal

Nem túl jó előjel a mostani Eb-meccs előtt, de története során a magyar válogatott háromszor kapott ki Izlandtól, és valamennyi kudarcát júniusban szenvedte el. A két gárda összesen tíz alkalommal csapott össze, ebből az első hat találkozó felvétele megtalálható az MLSZ TV Archív csatornájában.

Nem edzhet a Velodrome-ban a válogatott

A gyep állapotának megóvása érdekében a szombati Izland-Magyarország mérkőzés egyik csapata sem használhatja a marseille-i Velodrome pályáját a találkozót megelőző pénteki edzésen.

Orosz játékvezető fúj az Izland elleni meccsen

Az orosz Szergej Karaszjov vezeti a magyar válogatott szombati Eb-csoportmérkőzését.

Ma a regenerálódás, holnap már az Izland elleni meccs a fókuszban

A tegnapi győzelem után ma átmozgató edzéssel készült a csapat a szombati folytatásra.

Dzsudzsák: fokozatosan vettük át az irányítást

A mérkőzés után Dzsudzsák Balázs, a magyar-válogatott kapitánya is boldogan nyilatkozott az MTVA újságíróinak a bordeaux-i vegyes zónában.

Marseille-ben szigor vár a magyar szurkolókra

A múlt heti randalírozások, erőszakos cselekmények miatt a magyar válogatott Izland elleni szombati csoportmérkőzésén a szervezők és a hatóságok fokozottan ellenőrzik a szurkolók viselkedését.

Győzelem után is két lábbal a földön

A kedd esti fantasztikus győzelem után szerda délelőtt Németh Krisztián és Stieber Zoltán nyilatkozott a magyar válogatott médiaközpontjában.

Csoportelsőként várjuk a folytatást

A portugál-izlandi mérkőzés 1-1-gyel zárult, így a magyar válogatott vezeti az Európa-bajnokság F csoportját.

Csodálatos magyar siker Bordeaux-ban!

Parádésan sikerült a magyar válogatott bemutatkozása az Európa-bajnokságon, Szalai Ádám és Stieber Zoltán góljaival 2-0-ra legyőztük Ausztriát.

Bernd Storck: Történelmi siker, de már fókuszban az izlandiak

A szövetségi kapitány a felkészülés során elvégzett kemény munkának tulajdonítja az Ausztria elleni sikert.

Csodálatos magyar siker Bordeaux-ban!

Parádésan sikerült a magyar válogatott bemutatkozása az Európa-bajnokságon, Szalai Ádám és Stieber Zoltán góljaival 2-0-ra legyőztük Ausztriát.

Magyar szurkolók lepték el Bordeaux-t

Néhány órával az Ausztria-Magyarország Európa-bajnoki mérkőzés előtt Bordeaux minden pontján érezhető a futballünnep hangulata.

Szurkolókat is érintő kérdéseket tárgyaltak az előkészítő megbeszélésen

A keddi, bordeaux-i Ausztria-Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt megtartott előkészületi értekezleten több témakörben is egyeztettek a szervezők, valamint az MLSZ munkatársai.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017