• Hírek

Még lehet jegyet venni az NL-mérkőzésekre
2018. november 14., 13:25

Elővételben megválthatja jegyét a magyar válogatott soron következő két hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésére. Az észtek ellen csütörtökön, a finnek ellen vasárnap játszik a csapatunk.

Tíz magyar lőtt már gólt Észtországnak - a hatodik összecsapás jön
2018. november 14., 09:12

A magyar válogatott eddig ötször csapott össze Észtországgal. Ezeken a találkozókon 3 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a mieink mérlege.

Szülinapos sérült Telkiben
2018. november 13., 17:40

Bokasérülést szenvedett Ugrai Roland a férfi A-válogatott kedd esti edzésén. Szerda reggel, a tüzetesebb vizsgálatok után derül majd ki a pontos diagnózis, így az is, hogy számolhat-e a támadóval a szakmai stáb az e heti két Nemzetek Ligája-találkozón.

Marco Rossi: Hat pont megszerzése a cél
2018. november 12., 17:13

A magyar válogatott szövetségi kapitánya elmondta: a szurkolók bizalmáért is játszik a csapat az észtek és a finnek ellen.

Sallai és Fiola nélkül kezdi meg a felkészülést a férfi A-válogatott
2018. november 11., 20:59

Vasárnap este 10 kivétellel minden játékos megérkezett Telkibe férfi A-válogatottunk edzőtáborába, azonban az is kiderült, hogy a védelemből és a támadók közül is eggyel kevesebb játékossal számolhat Marco Rossi.

Marco Rossi kétmeccses eltiltást kapott az UEFA-tól
2018. november 07., 17:29

A férfi A-válogatott szövetségi kapitányát az indoklás szerint azért büntette meg az európai szövetség fegyelmi bizottsága, mert a Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés alatt és után sportszerűtlen viselkedést tanúsított. Az olasz szakember a kétmeccses eltiltás ellenére csak az Észtország elleni mérkőzésen nem ülhet le a kispadra.

Öt visszatérő az Észtország és Finnország ellen készülő keretben
2018. november 05., 14:06

Marco Rossi 26 fős keretet hirdetett ki a férfi A-válogatott utolsó két Nemzetek Ligája-csoportmérkőzésére. A keretet a kinevezésekor felállított szabályok alapján állította össze a szövetségi kapitány, aki minden játékostól kiemelkedő motiváltságot és elszántságot vár.

Magyarország 55. a FIFA-világranglistán
2018. október 25., 14:26

A belgák vezetik a FIFA világranglistáját, mögöttük egy ponttal lemaradva a világbajnok franciák állnak. Magyarország az 55. pozíciót foglalja el. Novemberben az 56. finnekkel és a 98. észtekkel játszik válogatottunk Budapesten.

Három gólt lőttünk, de csak egy pontot szereztünk Tallinnban
2018. október 15., 22:28

Férfi A-válogatottunk kétszer hátrányban volt, egyszer vezetett, végül 3-3-as döntetlent játszott az észtekkel a két csapat tallinni Nemzetek Ligája-összecsapásán.

Szurkolói információk a ma esti tallinni mérkőzésről
2018. október 15., 12:04

Összegyűjtöttük a ma esti Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzéshez kapcsolódó hasznos információkat a csapatot Tallinnba elkísérő szurkolóink számára. Javasoljuk a városi tömegközlekédés használatát.

Marco Rossi: Tallinnban is alázatos játékra lesz szükség a jó eredményhez
2018. október 14., 18:30

Férfi A-válogatottunk hétfőn este 20.45-kor Tallinnban folytatja szereplését Nemzetek Ligája-csoportjában, a házigazda észtek ellen.

Megkezdődött a jegyértékesítés a novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre
2018. október 14., 17:17

Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai kedvezményes áron, és korábbi időpontban válthatják meg a mérkőzésekre szóló belépőiket.

Megérkezett Tallinnba az A-válogatott
2018. október 13., 19:51

A pénteki meccsnapot követően szombaton még Athénban edzett férfi A-válogatottunk, majd az ebédet követően a görög fővárosból elutazott Tallinnba, a hétfői mérkőzés helyszínére. A hétfői Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája-találkozót a török Halis Özkahya vezeti majd.

Marco Rossi: Folytatni kell a munkát, tovább kell javulnunk
2018. október 12., 23:34

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a szerencse ezúttal a görögök mellett állt.

Nem ért pontot a jó teljesítmény Görögországban
2018. október 12., 23:08

A magyar labdarúgó-válogatott bár jól futballozott, 1–0-ra kikapott Athénban Görögország vendégeként Nemzetek Ligája-csoportjában.

Két helyen változhat a kezdőcsapatunk a görögök ellen
2018. október 11., 18:54

Marco Rossi szövetségi kapitány csütörtökön délután megtartotta a péntek esti Görögország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóját.

Ötödször játszunk Észtország ellen
2018. október 11., 10:23

Eddig négyszer találkozott egymással az észt és a magyar válogatott. Csapatunk mérlege ezeken a találkozókon egy vereség és három győzelem.

Német játékvezető vezeti pénteki meccsünket
2018. október 10., 19:17

A szerdai napon egy edzéssel folytatta a felkészülést a férfi A-válogatott a pénteki Görögország elleni Nemzetek Ligája-találkozóra. Ez egyben a csapat utolsó hazai edzése is volt az elutazás előtt.

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
2018. október 10., 14:20

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két együttes, kilencszer Görögországban, azonban idegenben még sosem nyertünk ellenük. Legutóbb 2–1-re mi győzedelmeskedtünk a Groupama Arénában.

Két edzéssel folytatta a felkészülést a férfi A-válogatott
2018. október 09., 19:22

A keddi napon két edzéssel készült a válogatott a Görögország és Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Minden játékos Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére áll, így várhatóan a lehető legerősebb összeállításban léphet majd pályára a csapat péntek este Athénban. Eközben ellenfeleinknél számos változás történt a kereteben a szeptemberi mérkőzésekhez képest.

Főszponzoraink
Szponzoraink