• Hírek

Ötödször játszunk Észtország ellen
2018. október 11., 10:23

Eddig négyszer találkozott egymással az észt és a magyar válogatott. Csapatunk mérlege ezeken a találkozókon egy vereség és három győzelem.

Német játékvezető vezeti pénteki meccsünket
2018. október 10., 19:17

A szerdai napon egy edzéssel folytatta a felkészülést a férfi A-válogatott a pénteki Görögország elleni Nemzetek Ligája-találkozóra. Ez egyben a csapat utolsó hazai edzése is volt az elutazás előtt.

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
2018. október 10., 14:20

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két együttes, kilencszer Görögországban, azonban idegenben még sosem nyertünk ellenük. Legutóbb 2–1-re mi győzedelmeskedtünk a Groupama Arénában.

Két edzéssel folytatta a felkészülést a férfi A-válogatott
2018. október 09., 19:22

A keddi napon két edzéssel készült a válogatott a Görögország és Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Minden játékos Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére áll, így várhatóan a lehető legerősebb összeállításban léphet majd pályára a csapat péntek este Athénban. Eközben ellenfeleinknél számos változás történt a kereteben a szeptemberi mérkőzésekhez képest.

Marco Rossi: Bátran kell futballoznunk Athénban
2018. október 08., 17:17

Férfi A-válogatottunk pénteken Athénben lép pályára harmadik Nemzetek Ligája-összecsapásán, a házigazda görögök ellen. A csapat közös felkészülésének első teljes napján Marco Rossi szövetségi kapitány tartott Telkiben sajtótájékoztatót, amelyen részt vett Willi Orban és Nagy Ádám is.

Három újonc és három visszatérő Marco Rossi keretében
2018. október 01., 14:58

Willi Orban, Holander Filip és Baráth Botond is meghívót kapott a férfi A-válogatott Görögország és Észtország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő keretébe, amelynek a legutóbbihoz képest hárommal több tagja van. A játékosok vasárnap este találkoznak Telkiben.

Két helyet javítottunk a FIFA világranglistáján
2018. szeptember 20., 11:21

Férfi A-válogatottunkat újra az első 50-ben jegyzi a FIFA, augusztushoz képest két helyet javított a csapat a rangsorban.

Marco Rossi: Küzdeni fogunk és sosem adjuk fel!
2018. szeptember 12., 13:50

A férfi A-válogatott szövetségi kapitányát a csapattal eltöltött első kilenc napjáról, valamint a Finnország és Görögország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések tapasztalatairól kérdeztük.

Marco Rossi: Nagyot harcoltunk, megérdemeltük a győzelmet
2018. szeptember 11., 23:07

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint szívvel-lélekkel küzdött a csapat, és nagyon fontos győzelmet aratott.

Csodás gólokkal győztük le a görögöket
2018. szeptember 11., 22:22

Férfi A-válogatottunk megnyerte első hazai Nemzetek Ligája-mérkőzését: Sallai Roland és Kleinheisler László látványos góljaival 2-1-re győztük le a görögöket.

Bátorságra is szükség lesz a görögök ellen
2018. szeptember 10., 20:13

A mieink sajtótájékoztatóján Marco Rossi a játékosok kiemelkedően jó hozzáállását méltatta, Kovács István szerint pedig fontos, hogy ésszerű rizikót is vállaljon a magyar válogatott a keddi Görögország elleni zárt kapus összecsapáson.

Már Budapesten a görög válogatott
2018. szeptember 10., 15:28

A magyar labdarúgó-válogatott keddi ellenfele hétfőn délután érkezett meg Budapestre. Ugyan két játékosuk is cserét kért a szombati, Észtország elleni mérkőzésükön, azonban ők is itt vannak a magyar fővárosban, így minden bizonnyal számolhat velük Michael Skibbe szövetségi kapitány.

Főszerepben a regeneráció
2018. szeptember 09., 20:58

Férfi A-válogatottunk nem sokkal éjjel 2 óra előtt érkezett meg Telkibe Tamperéből. A mai napon két csoportban edzettek a kerettagok, de két születésnapi köszöntés is történt vasárnap.

Kimaradtak a helyzetek, vereség Finnországban
2018. szeptember 08., 20:11

A magyar férfi labdarúgó-válogatott megkezdte szereplését az UEFA új versenysorozatában, a Nemzetek Ligájában. Csapatunk a válogatott kispadján debütáló Marco Rossi irányítása mellett ígéretesen játszott, de 1–0-ra kikapott Finnországban.

Marco Rossi: Felkészültünk, átérezzük a felelősségünk
2018. szeptember 07., 18:30

A magyar válogatott pénteken megérkezett Tamperébe, ahol szeptember 8-án, szombat este lép pályára a házigazda finnek ellen első Nemzetek Ligája-mérkőzésén. Az összecsapást megelőző sajtótájékoztatón Marco Rossi elmondta: agresszív ellenfélre számít, de felkészültünk a finnekre.

Szalai Ádám lesz a csapatkapitány a következő két mérkőzésen
2018. szeptember 06., 20:29

Férfi A-válogatottunk a Nemzetek Ligája-debütálást megelőző utolsó előtti napon egy edzéssel készült a Finnország elleni mérkőzésre. Emellett az is eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs távollétében Szalai Ádám viseli majd a kapitányi karszalagot.

Minden, amit a Nemzetek Ligájáról tudni kell
2018. szeptember 06., 16:34

A mai a Nemzetek Ligája első játéknapja, igaz a magyar válogatott csak szombaton este kezdi meg szereplését az UEFA új, nemzeti csapatok számára kiírt versenysorozatában. Az UEFA és az MLSZ közösen készített videójából minden fontos információ kiderül a Nemzetek Ligájáról.

Minden kerettag egészséges
2018. szeptember 05., 20:34

Miközben a finn és a görög válogatott szövetségi kapitánya is módosítani kényszerült korábban kihirdetett keretén, addig Telkiben ma már minden játékos teljes értékű edzésmunkát végzett. A válogatott szerdán is két edzéssel készült a szombaton rajtoló új versenysorozatra, a Nemzetek Ligájára.

Minden kerettag megérkezett Telkibe
2018. szeptember 04., 20:15

Kedden, nem sokkal dél után az utolsó kerettag is megérkezett Telkibe Stieber Zoltán személyében. A csapat két edzéssel folytatta a hétfőn megkezdett munkát.

Marco Rossi: Győzelmekkel szeretnénk kezdeni a Nemzetek Ligáját
2018. szeptember 03., 17:25

Marco Rossi a finnek és a görögök elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések előtt megtartotta első sajtótájékoztatóját a magyar válogatott szövetségi kapitányaként.

Főszponzoraink
Szponzoraink