• Hírek

Ismét magyar többség a lelátókon

A holnapi magyar vonatkozású Eb-nyolcaddöntő mérkőzés előestéjén megtartották a szokásos szervezési, biztonsági értekezletet, amelynek legfontosabb információi itt megtalálhatóak.

Mindent megteszünk, hogy még tovább jussunk

A vasárnapi, Belgium elleni mérkőzés hivatalos sajtótájékoztatóján Juhász Roland és Gera Zoltán, majd Bernd Storck beszélt arról, hogy megérdemelten jutottunk idáig, és hogy a saját játékunkkal és a csapategységünk erejével próbáljuk meg elérni a továbbjutást.

Tartanak tőlünk a belgák

Marc Wilmots belga szövetségi kapitány és Axel Witsel is óvatosan fogalmazott a magyar válogatott elleni Eb-nyolcaddöntő kapcsán a belgák szombati sajtótájékoztatóján.

Fazekas László: A belgáknak is van gyengéjük

Az évtizedek óta Belgiumban élő 92-szeres válogatott labdarúgót a vasárnapi magyar-belga Eb-nyolcaddöntő apropóján kereste meg az mlsz.hu.

A saját játékunkra koncentrálunk

A péntek délutáni edzés előtt Kleinheisler László, Priskin Tamás és Szélesi Zoltán vendégeskedett a magyar válogatott hivatalos médiaközpontjában. A két sajtótájékoztatót egy videóba foglaltuk össze.

Magyarország-Belgium: már átvehetőek Toulouse-ban a meccsjegyek

A magyar válogatott nyolcaddöntője előtt a szurkolók a toulouse-i stadion szomszédságában a jegyüktől függően két átvételi ponton vehetik föl belépőiket.

Szerb játékvezető fúj a nyolcaddöntőnkön

Az UEFA a szerb Milorad Mazsicsra bízta a Magyarország-Belgium Eb-nyolcaddöntőt.

Lezárult a csoportkör, de folytatódik az Eb-kaland

A csoportkör végén két nap pihenő vár a szurkolókra és a csapatokra. Kihasználjuk ezt az időt, és visszatekintünk az elmúlt két hétre.

Bernd Storck: Továbbra is lépésről-lépésre kell haladnunk

A szövetségi kapitány szerint a kemény munkának, a rengeteg gyakorlásnak meg lett az eredménye, de a csoportelsőség semmit nem változtat azon, hogy továbbra sem mi vagyunk az esélyesek.

Meg lett az eredménye a befektetett munkának

Bese Barnabás és Pintér Ádám nyilatkozott a csütörtöki sajtótájékoztatón az újságíróknak.

Magyarország-Belgium: 14.00 órától lehet jegyeket vásárolni

Az UEFA tájékoztatása szerint 14.00 órakor nyílik meg a jegyvásárlási lehetőség a Magyarország-Belgium Eb-nyolcaddöntőre (Toulouse, vasárnap, 21.00).

Belgiummal játszunk a negyeddöntőért

Vasárnap a világranglista jelenlegi másodikja lesz a magyar válogatott ellenfele az Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszában.

Hálás a szurkolóknak a válogatott

A portugálok elleni 3-3-as döntetlent követően Dzsudzsák Balázs és Gera Zoltán is külön köszönetet mondott a válogatott mögött álló szurkolóknak. Nyilatkozatok az utolsó csoportmeccs után.

Bernd Storck: Kalapot emelek a csapat előtt

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat jobban teljesített az előző csoportmérkőzéseken látottaknál a portugálok elleni, csoportgyőzelmet jelentő 3-3-as döntetlen során.

Gólgazdag döntetlennel csoportelső a válogatott!

A magyar válogatott háromszor szerzett vezetést a portugálok elleni utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőzésén, de ellenfelünk mindhárom alkalommal egyenlíteni tudott, így 3-3-as döntetlent hozott a találkozó. A mieink csoportelsőként jutottak tovább, és Toulouse-ban lépnek pályára vasárnap, Belgium ellen.

Gólgazdag döntetlennel csoportelső a válogatott!

A magyar válogatott háromszor szerzett vezetést a portugálok elleni utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőzésén, de ellenfelünk mindhárom alkalommal egyenlíteni tudott, így 3-3-as döntetlent hozott a találkozó. A mieink csoportelsőként jutottak tovább, és Toulouse-ban lépnek pályára vasárnap, Belgium ellen.

Jegyértékesítési információk a nyolcaddöntőre

A kieséses szakaszra is az UEFA értékesíti a jegyeket - összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

Jegyértékesítési információk a nyolcaddöntőre

A kieséses szakaszra is az UEFA értékesíti a jegyeket - összeszedtük a legfontosabb információkat.

Legalább húszezres magyar szurkolótábor Lyonban

Érdemes tömegközlekedéssel, időben megérkezni a holnapi meccs helyszínére. Szurkolói információk.

Nyolcaddöntős a magyar válogatott

Kedden eldőlt, hogy a magyar csapat - függetlenül az F csoport szerdai eredményeitől - ott lesz az Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszában is.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017