• Hírek

Két helyet javítottunk a FIFA világranglistáján
2018. szeptember 20., 11:21

Férfi A-válogatottunkat újra az első 50-ben jegyzi a FIFA, augusztushoz képest két helyet javított a csapat a rangsorban.

Marco Rossi: Küzdeni fogunk és sosem adjuk fel!
2018. szeptember 12., 13:50

A férfi A-válogatott szövetségi kapitányát a csapattal eltöltött első kilenc napjáról, valamint a Finnország és Görögország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések tapasztalatairól kérdeztük.

Marco Rossi: Nagyot harcoltunk, megérdemeltük a győzelmet
2018. szeptember 11., 23:07

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint szívvel-lélekkel küzdött a csapat, és nagyon fontos győzelmet aratott.

Csodás gólokkal győztük le a görögöket
2018. szeptember 11., 22:22

Férfi A-válogatottunk megnyerte első hazai Nemzetek Ligája-mérkőzését: Sallai Roland és Kleinheisler László látványos góljaival 2-1-re győztük le a görögöket.

Bátorságra is szükség lesz a görögök ellen
2018. szeptember 10., 20:13

A mieink sajtótájékoztatóján Marco Rossi a játékosok kiemelkedően jó hozzáállását méltatta, Kovács István szerint pedig fontos, hogy ésszerű rizikót is vállaljon a magyar válogatott a keddi Görögország elleni zárt kapus összecsapáson.

Már Budapesten a görög válogatott
2018. szeptember 10., 15:28

A magyar labdarúgó-válogatott keddi ellenfele hétfőn délután érkezett meg Budapestre. Ugyan két játékosuk is cserét kért a szombati, Észtország elleni mérkőzésükön, azonban ők is itt vannak a magyar fővárosban, így minden bizonnyal számolhat velük Michael Skibbe szövetségi kapitány.

Főszerepben a regeneráció
2018. szeptember 09., 20:58

Férfi A-válogatottunk nem sokkal éjjel 2 óra előtt érkezett meg Telkibe Tamperéből. A mai napon két csoportban edzettek a kerettagok, de két születésnapi köszöntés is történt vasárnap.

Kimaradtak a helyzetek, vereség Finnországban
2018. szeptember 08., 20:11

A magyar férfi labdarúgó-válogatott megkezdte szereplését az UEFA új versenysorozatában, a Nemzetek Ligájában. Csapatunk a válogatott kispadján debütáló Marco Rossi irányítása mellett ígéretesen játszott, de 1–0-ra kikapott Finnországban.

Marco Rossi: Felkészültünk, átérezzük a felelősségünk
2018. szeptember 07., 18:30

A magyar válogatott pénteken megérkezett Tamperébe, ahol szeptember 8-án, szombat este lép pályára a házigazda finnek ellen első Nemzetek Ligája-mérkőzésén. Az összecsapást megelőző sajtótájékoztatón Marco Rossi elmondta: agresszív ellenfélre számít, de felkészültünk a finnekre.

Szalai Ádám lesz a csapatkapitány a következő két mérkőzésen
2018. szeptember 06., 20:29

Férfi A-válogatottunk a Nemzetek Ligája-debütálást megelőző utolsó előtti napon egy edzéssel készült a Finnország elleni mérkőzésre. Emellett az is eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs távollétében Szalai Ádám viseli majd a kapitányi karszalagot.

Minden, amit a Nemzetek Ligájáról tudni kell
2018. szeptember 06., 16:34

A mai a Nemzetek Ligája első játéknapja, igaz a magyar válogatott csak szombaton este kezdi meg szereplését az UEFA új, nemzeti csapatok számára kiírt versenysorozatában. Az UEFA és az MLSZ közösen készített videójából minden fontos információ kiderül a Nemzetek Ligájáról.

Minden kerettag egészséges
2018. szeptember 05., 20:34

Miközben a finn és a görög válogatott szövetségi kapitánya is módosítani kényszerült korábban kihirdetett keretén, addig Telkiben ma már minden játékos teljes értékű edzésmunkát végzett. A válogatott szerdán is két edzéssel készült a szombaton rajtoló új versenysorozatra, a Nemzetek Ligájára.

Minden kerettag megérkezett Telkibe
2018. szeptember 04., 20:15

Kedden, nem sokkal dél után az utolsó kerettag is megérkezett Telkibe Stieber Zoltán személyében. A csapat két edzéssel folytatta a hétfőn megkezdett munkát.

Marco Rossi: Győzelmekkel szeretnénk kezdeni a Nemzetek Ligáját
2018. szeptember 03., 17:25

Marco Rossi a finnek és a görögök elleni Nemzetek Ligája-mérkőzések előtt megtartotta első sajtótájékoztatóját a magyar válogatott szövetségi kapitányaként.

Botka helyett Litauszki a keretben
2018. szeptember 02., 23:58

Az öt hétfőn és kedden csatlakozó játékos kivételével megérkeztek a kerettagok Telkibe vasárnap este. A hatodik hiányzó Botka Endre, aki sérülés miatt a későbbiekben sem csatlakozik a Finnország és Görögország ellen készülő kerethez. Helyére Litauszki Róbert kapott meghívót.

A finnek is kihirdették keretüket
2018. augusztus 30., 15:13

Markku Kanerva, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a magyarok elleni, jövő szombati, valamint az Észtország ellen szeptember 11-én sorra kerülő Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

Új nevek és hiányzók Marco Rossi keretében
2018. augusztus 24., 09:54

Alig több mint két héttel a férfi A-válogatott első Nemzetek Ligája-mérkőzései előtt Marco Rossi kihirdette első keretét szövetségi kapitányként. Az olasz szakember az általa tervezett, és az ellenfelektől várható játékstílus alapján állította össze a meghívott játékosok listáját, amelyen 23 név szerepel.

Az 51. helyen állunk az új FIFA-világranglistán
2018. augusztus 16., 10:32

Augusztustól új rendszerű világranglistát vezetett be a nemzetközi labdarúgó-szövetség, a FIFA.

Elek Ákos nem csatlakozik a férfi A-válogatott keretéhez a Nemzetek Ligája mérkőzésein
2018. augusztus 09., 19:10

A Kajrat Almatiban játszó középpályás a napokban egyeztetett Marco Rossi szövetségi kapitánnyal arról, hogy a nemzeti csapat idei mérkőzésein nem tud rendelkezésére állni.

Finnország-Magyarország: augusztus 8-án kezdődik a jegyértékesítés
2018. augusztus 02., 10:33

A Marco Rossi szövetségi kapitány vezette férfi A-válogatott szeptember 8-án Finnországban kezdi meg szereplését az UEFA új sorozatában, a Nemzetek Ligájában. A finnek elleni találkozót Tamperében, magyar idő szerint 18.00 órakor rendezik meg. A vendégszektorokba szóló belépőjegyekre átváltható utalványok értékesítése augusztus 8-án kezdődik meg.

Főszponzoraink
Szponzoraink