Szurkolói információk a feröeri utazáshoz
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2016. szeptember. 05., 15:54
Szurkolói információk a feröeri utazáshoz

A repülőtéri transzfer jelenthet nehézséget Feröeren a szurkolók számára.

A magyar válogatott szeptember 6-án, magyar idő szerint 20.45 órakor lép pályára Tórshavnban a Feröer-szigetek elleni vb-selejtezőn. A találkozóra elutazó magyar szurkolók számára több lehetőség is kínálkozik a reptértől közel egy órányi autóútra található stadion megközelítésére.

A Sportimádók Szurkolói Klub és az MLSZ közös repülőtéri transzferét 15 ezer forintért lehet igénybe venni. Az autóbuszos transzfer tartalma: a megérkezést követően utazás Tórshavba, a mérkőzés helyszínére. A meccset követően autóbuszos transzfer a repülőtérre a Wizzair szeptember 7-i hajnali, 01.30 órás járatához.

A repülőtérről taxikkal is lehetőség van a Tórshavnba történő utazásra, egy ülőhelyért, egy útra 200 dán koronát (kb. 8500 forintot) kell fizetni (link). Aki a helyi járatú buszokat venné igénybe, azoknak az alábbi link nyújthat segítséget az indulási időpontokról:

http://www.ssl.fo/en/timetable/bus/300-torshavn-airport-soervagur/

A mérkőzésre csak érvényes jeggyel engedik be a szurkolókat. A feröeri szövetség csak azoknak a szurkolóknak tudja garantálni az időben történő beléptetést, akik legalább 30 perccel a kezdő sípszó előtt megérkeznek a stadion megfelelő beléptető pontjához. Minden szurkolót ellenőriznek a bejáratnál a biztonsági személyzet tagjai.

Alkoholt és narkotikumot tilos a stadion közelében fogyasztani és birtokolni. Az ittas, illetve kábítószer hatása alatt álló szurkolóktól megtagadják a belépést, vagy őket kivezetik a stadionból.

A stadionba tilos bevinni palackokat, üvegeket, éles tárgyakat, légkürtöt, nagyméretű kamerát, fényképezőgépet, bármilyen fegyvert vagy fegyverként használható, fegyvernek látszó tárgyat, bármilyen típusú petárdát, pirotechnikai eszközt. A pályára belépni tilos, az ilyen cselekedet a stadionból történő kizárást és pénzbüntetést von maga után. A biztonsági személyzetnek és a helyi rendőrségnek joga van kizárni a mérkőzésről azokat a szurkolókat, akik nem tartják be a pályarendszabályokat.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...