Heves esőzés nehezítette a válogatott dolgát
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2016. május. 24., 22:27
Heves esőzés nehezítette a válogatott dolgát

Az Európa-bajnokságra készülő, és jelenleg az ausztriai Leogangban edzőtáborozó válogatott az időjárási nehézségek ellenére két edzéssel folytatta a munkát.

A pénteki, Elefántcsontpart elleni felkészülési mérkőzés, majd a hétvégi pihenő után válogatottunk hétfőn este érkezett meg edzőtáborába, az ausztriai Leogangba. Kedden két edzés szerepelt a csapat programjában, a mieink dolgát nagyban nehezítette, hogy egész éjjel szakadt az eső, olyannyira, hogy az amúgy tökéletes minőségű pálya is teljesen felázott. A szakmai stáb jó előre gondolt arra, hogy ilyen esetre rendelkezésre álljon egy második számú pálya, amelyet most ki is használt a csapat, Bernd Storck szövetségi kapitány ezen tartotta meg a tervezett tréningeket.

Délelőtt három csoportban edzett a csapat, előkerültek a labdák is, de javarészt futás volt terítéken. Délután ismét az edzőpályán töltöttek egy bő órát a játékosok, akik a heves esőzés ellenére roppant keményen edzettek, talán még az eddigieknél is jobban odatették magukat a gyakorlás során.

Immár Priskin Tamás és Stieber Zoltán is a válogatottal készül, míg az előző edzőtáborozáson résztvevő Lencse László - a szövetségi kapitánnyal történt megállapodása szerint - már nem utazott el az együttessel.

- Lencse László nagyszerű szezont zárt. Szerettem volna megismerni és megnézni őt személyesen az edzéseinken, valamint lehetőséget adni neki arra, hogy velünk dolgozzon, mert érdekes játékosnak tartom a jövő szempontjából, már a vb-selejtezők tekintetében is - nyilatkozta a támadóról Bernd Storck az mlsz.hu-nak. - Remek munkát végzett velünk, keményen dolgozott, jó benyomást tett ránk. Így, hogy nem tartott velünk a második edzőtáborba, több ideje lesz meghozni a megfelelő döntést azzal kapcsolatban, hogy melyik klubban folytatja pályafutását. Az azonban biztos, hogy a jövőben fog még tőlem további lehetőséget is kapni a válogatottban.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...