Sikerült visszavágni az osztrákoknak
U16 férfi   |   Archívum   |   2010. szeptember. 30., 22:01
Sikerült visszavágni az osztrákoknak

U16-os válogatottunk ma ismét megmérkőzött Ausztria korosztályos csapatával, Pisont István együttese ezúttal Mosonmagyaróváron lépett pályára. Együttesünk visszavágott a keddi vereségért, 3-1-re győzte le ellenfelét.

A mieink a keddi összecsapáson sem játszottak rosszul, de a pontatlanságok, és néhány védekezési megingás miatt a házigazdák 4-1-re nyerni tudtak. A mai 'visszavágónak' Mosonmagyaróvár adott otthont, a találkozót kiváló körülmények között, remek hangulatban, több száz néző előtt rendezték, és kilátogatott az összecsapásra Both József szakmai és képzési igazgató, valamint Egervári Sándor szövetségi kapitány is.

Pisont István szövetségi edző a Hrabina Alex - Csábi Mihály, Kovács Tamás, Bobál Dávid, Tamás Krisztián - Fényes Szabolcs (Beri Julien, 78.), Kerékgyártó Dávid (Németh Márió, 55.) - Vida Krisztofer (Vlasics Dániel, 60.), Borkai Ádám (Ács Ádám, 41.), Vallejos Dominique (Varga Szabolcs, 70.) - Bobál Gergely (Törőcsik Bence, 81.) összetételű együttest küldte pályára, csapatunk 0-1-es félidőt követően remek második félidei játékával 3-1-re nyerni tudott. Az osztrákok első félidei vezető találata után Ács Ádám a 63. percben egyenlített, majd Bobál Gergely a 72., és a 76. percben is betalált, beállítva a 3-1-es végeredményt.


- Úgy gondolom, hogy mindkét meccsen jól játszottunk, de az első találkozón még problémáink voltak a védekezéssel, és ezt alaposan megsínylettük - nyilatkozta Pisont István a mérkőzés után. - A második meccsen már szervezetten, fegyelmezetten, tudatosan futballoztunk, a játékosok megvalósították az elképzeléseimet. Nagyon jó egyéni teljesítményeket láttam, a futballisták bátrak voltak, jó volt a támadójátékunk is. Bízom benne, hogy a jövőben is gyakran lesz alkalmunk együtt készülni, mert minél több mérkőzést játszunk, annál hamarabb beérik az együttes. Szeretném megköszönni a mosonmagyaróvári szervezőknek azt a segítséget, amit kaptunk, kiváló körülmények között játszhattuk le a találkozót. Köszönet illeti Both Józsefet és Egervári Sándort is, akik eljöttek a találkozóra, és jelenlétükkel is motiválták a futballistákat.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban
U16: nem bírtunk a csehekkel Belgiumban

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.

Női U16: kiütéses győzelem Litvánia ellen
Meccsbeszámoló
U16: vereséggel zártuk a belgiumi UEFA-tornát

Az UEFA fejlesztési tornáján résztvevői U16-os válogatott a svájciak szombati legyőzése után hétfőn 3-2-re alulmaradt a csehekkel szemben.