Mozgalmasan telt a hétfői nap Telkiben

  • 2017-11-06 22:14:38 |

Hétfőn különleges vendégek érkeztek a Luxemburg és Costa Rica ellen készülő válogatott kerethez, ugyanakkor cseppet sem ismeretlen arcok látogatták meg a csapatot. Gera Zoltán, Juhász Roland és Király Gábor érkezett Telkibe a kerettagokhoz.

A korábbi és jelenlegi válogatott játékosok közösen ebédeltek meg, majd több mint egy órán keresztül kötetlenül beszélgettek. A két a válogatottól már visszavonult játékost és a jelenleg sérült Gerát Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány hívta meg a csapathoz.

– A három legendás játékos meghívásával az volt a célom, hogy kicsit segítsék a csapatot óriási tapasztalatukkal és – talán mondanom sem kell, hogy – a hangulatot is csak javította, hogy ők, hárman ellátogattak ma hozzánk – fogalmazott Szélesi Zoltán az mlsz.hu-nak. – Hogy ők hárman milyen hatással vannak a többiekre,  azt talán jól mutatja, ahogy körül ülték őket a jelenlegi kerettagok, és úgy láttam, nagyon örültek a látogatásuknak. 

Az egyik asztalnál Gera Zoltán és Juhász Roland beszélgetett a kerettagok egy részével, míg mellettük Király Gábor volt az asztaltársaság középpontjában. A jó hangulató csevegést a válogatott korábbi meghatározó tagjai is nagyon élvezték.

– Rettentően örülök, hogy ismét itt lehettem Telkiben, hiszen több mint egy esztendeje láttam itt utoljára – kezdte Juhász Roland. – Amikor ide belépek, mindig egy nagyon különleges érzés kerít hatalmába, ami semmihez sem hasonlítható. Jó volt újra látni a korábbi csapattársakat és találkozni az új kerettagokkal is, szerencsére úgy tűnt, hogy ők is jól érezték magukat velünk. Nagyon remélem, hogy valamit mi is hozzá tudtunk tenni a csapat sikeres felkészüléséhez. 

Király Gábort is nosztagikus érzések kerítették hatalmukba, mikor belépett az edzőközpontba.

– Nagyon jó érzés volt visszatérni! Az első pillanattól kezdve otthonosan éreztem magam, mintha nem is telt volna el egy év a válogatottól való visszavonulásom óta. Közvetlen hangulatban beszélgettünk a fiúkkal, a téma természetesen a labdarúgás volt. Szorítok nekik, hogy az idei még hátralévő két mérkőzésük minél jobban sikerüljön!

Gera Zoltán helyzete egy kicsit különbözik a két, a válogatottól már visszavonult játékosétól, hiszen a Ferencváros középpályása még nem búcsúzott el a válogatottól, jelenleg azonban sérült, ezért nem léphet pályára az idei utolsó két mérkőzésen.

– Nagyon örültem Szélesi Zoli meghívásának, és borzasztó jól is éreztem magam a srácokkal. A válogatott meghívása mindig megtisztelő, még akkor is, ha az ember nem tud pályára lépni. Bízom benne, hogy ez a ma délutáni pár együtt töltött óra hozzátesz valamit a fiúk felkészüléséhez – mondta Gera.

 

"B" csoport

Csapat M Gy D V RG KG GA P
  • Portugália
10 9 0 1 32 4 28 27
  • Svájc
10 9 0 1 23 7 16 27
  • Magyarország
10 4 1 5 14 14 0 13
  • Feröer-szigetek
10 2 3 5 4 16 -11 9
  • Lettország
10 2 1 7 7 18 -11 7
  • Andorra
10 1 1 8 2 23 -21 4

További mérkőzések

Főszponzoraink
Szponzoraink
Top