Az újoncok jól teljesítenek, Fiola viszont megsérült

  • 2017-03-23 23:41:31 |

Fiola Attilának felerősödött a már korábban is problémát okozó térdfájdalma, így a Videoton FC játékosára biztosan nem számíthat Bernd Storck szövetségi kapitány a szombat esti mérkőzésen.

Csütörtök délelőtt a magyar válogatott az Atlanti-óceánba Lisszabonnál torkolló Tejo folyó partján tett egy sétát ebéd előtt, illetve a csapat felült a portugál főváros egyik nevezetességének számító folyóparti libegőre is, amely a „Telecabine Lisboa” névre hallgat.

A kora délutáni csendes pihenőt követően bő egyórás edzés szerepelt a programban, melynek elejét élőben is követni lehetett az MLSZ Facebook-oldalán.

A tréningen nem tudott részt venni Fiola Attila, akinek ismét felerősödött a már korábban is problémát okozó térdfájdalma, így rá biztosan nem számíthat Bernd Storck a szombat esti mérkőzésen. Az edzésen egyébként a labdatartást gyakorolták a játékosok, illetve egymás elleni játék szerepelt a programban a korábban már gyakorolt taktikai elemek felhasználásával.

A csapat most edzett utoljára az Estadio Nacionalban, pénteken már a mérkőzés helyszínén, az Estádio da Luzban készül majd a csapat. A meccshez közeledve Bernd Storck az mlsz.hu kérésére értékelte a fiatal újoncok elmúlt napokban nyújtott teljesítményét.

– Először is a legfontosabb, hogy fiataljaink jól teljesítenek klubjaikban, hiszen enélkül most nem lehetnének itt velünk. Elégedett vagyok az elmúlt napokban mutatott teljesítményükkel, nagyon elszántan és motiváltan dolgoztak. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a klubjaikban továbbra is fejlődjenek és tudásuk legjavát nyújtsák, mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy ismét lehetőséghez juthassanak a válogatottban – hangsúlyozta a szövetségi kapitány. 

Az edzésről készült képgalériát ide kattintva tekintheti meg

"B" csoport

Csapat M Gy D V RG KG GA P
  • Portugália
10 9 0 1 32 4 28 27
  • Svájc
10 9 0 1 23 7 16 27
  • Magyarország
10 4 1 5 14 14 0 13
  • Feröer-szigetek
10 2 3 5 4 16 -11 9
  • Lettország
10 2 1 7 7 18 -11 7
  • Andorra
10 1 1 8 2 23 -21 4

További mérkőzések

Főszponzoraink
Szponzoraink
Top