Visszavágtak a svédek a futsalválogatottnak
Férfi futsal   |   Mérkőzések   |   2017. november. 12., 17:48
Visszavágtak a svédek a futsalválogatottnak

Férfi futsalválogatottunk vasárnap délután mérkőzött meg a svéd együttessel.

A két csapat szombati összecsapásán a több újoncot is avató, alaposan megfiatalított magyar válogatott 3-1-re nyerni tudott, vasárnap viszont a tapasztaltabb házigazdák nyerték a két csapat felkészülési mérkőzését. A svédek kihasználták a mieink rutintalanságát, több olyan gólt is szereztek, ami a nemzetközi tapasztalatunk hiányára vezethető vissza. A találkozón végig a hazaiak vezettek, de Tatai József és Pál Patrik duplájával az utolsó pillanatokig esélyünk volt az egyenlítésre, rengeteg helyzetet hagytunk kihasználatlanul, még néhány másodperccel a vége előtt, 5-4-es állásnál is elhibáztunk egy nagy lehetőséget. A svédek így egy góllal nyerni tudtak, de a magyar fiatalok nagyszerűen helytálltak, és bizonyították, hogy küzdeni tudásban, motivációban, akaratban felveszik a versenyt a válogatott alapembereivel, a nemzetközi rutin ugyanakkor még hiányzik a játékukból. 

- Nyolc új játékossal érkeztünk Svédországba, és nagyon örülök, hogy mindannyian kiváló hozzáállást tanúsítottak az összetartás során. Kevés idő állt rendelkezésünkre, büszke vagyok arra, hogy tegnap, mindössze néhány edzés után, sikerült legyőzni a svédeket, a mai napon pedig egy jó iramú, szoros meccset játszani velük - mondta Sito Rivera szövetségi kapitány a találkozó után. 

Svédország-Magyarország 5-4 (3-2)
Magyarország: Cseresnyés Alex - Sánta Attila, Hajmási Milán, Birinyi Balázs, Nagy Imre
Cserék: Horváth Norbert, Horváth Benedek, Friedrich Dávid, Pál Patrik, Boromisza Dániel, Gál István, Tatai József, Trencsényi János


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Drámai végjátékban maradtunk alul a csehekkel szemben
Drámai végjátékban maradtunk alul a csehekkel szemben

A csehországi Nymburkban a házigazda volt férfi futsalválogatottunk első ellenfele a Visegrádi Négyek Tornán.

 Újabb futsalsiker Costa Rica ellen
Meccsbeszámoló
Szoros vereséggel zártuk a Visegrádi Négyek Tornáját

A csehországi Nymburkban a házigazda volt férfi futsalválogatottunk első ellenfele a Visegrádi Négyek Tornán.