Futsal: szoros meccsen vereség Szlovénia ellen
Férfi futsal   |   Archívum   |   2015. január. 15., 19:01
Futsal: szoros meccsen vereség Szlovénia ellen

A szerdai 6-1-es vereséget követően a második mérkőzésen sem tudott nyerni korosztályos futsalválogatottunk Szlovénia ellen Móron. Ezúttal 3-1-es vereséget szenvedett a magyar csapat.

A csütörtöki találkozó jobban sikerült, mint az egy nappal korábbi, de a szlovénok ezúttal is kemény ellenfélnek bizonyultak. Az első félidőben három gólt szereztek a vendégek, de ezt követően feljavult a játékunk, és több ígéretes lehetőséget is kidolgoztunk. A második játékrészben Magyar Zsolt révén szereztünk egy gólt, ezzel szorossá tudtuk tenni a találkozót, de a felzárkózásra nem volt esély.

- A szlovén csapat szinte minden szempontból előttünk jár, de úgy érzem, ha mi is azonos feltételek mellett készülhetnénk, mint a szlovénok, hasonló ütemben fejlődnénk. Nagyon hasznos volt a két mérkőzés, a második találkozóra sokat fejlődött a csapat. Hasonlónak éreztem a mérkőzéseinket a két héttel ezelőtti felnőtt találkozókhoz, melyet Portugáliában játszottunk. Ekkor is a második mérkőzés látványosan jobban sikerült, a csapat alkalmazkodott a magasabb iramhoz. A mai mérkőzésen jobban koncentráltunk, elmaradtak az egyéni hibák, amelyekből szerdán elkerülhető gólokat kaptunk - mondta Fehér Zsolt, az U21-es futsalválogatott szövetségi edzője.



Futsal U21-es válogatott mérkőzés
Magyarország-Szlovénia 1-3 (0-3)
Magyarország: Varsányi Áron - Apatini Márk, Hajmási Milán, Vas Ádám, Bognár Bálint
Cserék: Soós Arnold, Józsa Tamás, Faragó Lajos, Farkas Péter, Magyar Zsolt, Csegedi Csaba, Sáhó Kristóf

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát
Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.

Horvátországi tornára utazott a futsalválogatott
Meccsbeszámoló
Futsal: Vereség a főpróbán

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.