Utazás és egy átmozgató edzés szerepelt a mai programban
Férfi A-válogatott   |   Csapat   |   2016. június. 13., 21:00
Utazás és egy átmozgató edzés szerepelt a mai programban

A napsütéses Nizza után eső várta a magyar válogatottat Bordeaux-ban.

A magyar válogatott busza pontosan 9 órakor gördült ki a Terre Blanche hotel kapuján, és indult el Nizzába, ahonnan repülővel utazott tovább a csapat Bordeaux-ba. A magyar küldöttség konvoját természetesen rendőri felvezetés kísérte, így időben, zökkenőmentesen megérkeztek a repülőtérre Böde Dánielék. A mintegy másfél órás repülőút során a csapat gépe elszállt Marseille felett, így a játékosok vethettek egy pillantást a Stade Vélodrome-ra, ahol szombaton Izland ellen lépnek pályára a fiúk. De ne szaladjunk ennyire előre! Leszállás és a hotelszobák elfoglalása után Dzsudzsák Balázs és Lang Ádám az Ausztria elleni meccs hivatalos sajtótájékoztatójára sietett. A játékosok után Bernd Storck is elmondta véleményét a meccsről, a sajtótájékoztatóról itt olvashat részletesen.

Egyből a sajtótájékoztató után megtartotta az Eb-bemutatkozás előtti utolsó edzését a válogatottnak Bernd Storck. A gyakorlás már teljes mértékben a holnapi meccs jegyében zajlott, bemelegítés után a játékosok labdatartó feladatokat végeztek, majd a kapura lövéseket gyakorolták. Az átmozgató jellegű edzés végén a csapat visszatért a szállásra.

Vacsora előtt Csányi Sándor, az MLSZ elnöke látogatta meg a magyar válogatottat. Lelkesítő beszédében az elnök azt kérte a játékosoktól, hogy adjanak ki mindent magukból holnap, és akkor egy ország lesz büszke rájuk. Természetesen ő is a helyszínen, a Stade de Bordeaux-ban drukkol majd holnap. Vacsora után a játékosok egy része együtt nézte meg a Belgium-Olaszország mérkőzést a hotel bárjában.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot
Koszovót is legyőzve folytattuk a veretlenségi sorozatot

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.

Szurkolói információk a Magyarország–Koszovó mérkőzésre
Meccsbeszámoló
Marco Rossi: "Nem mindig játszunk tökéletesen, de folyamatosan fejlődünk"

Csapatunk Szoboszlai Dominik góljával Törökország után Koszovót is legyőzte, így 14 mérkőzés óta veretlen.