Georges Leekens látogatást tett a pro-licenszes képzésen

2017-11-06 21:31:40

A belga szakember rövid, ám nagyon jó hangulatú beszélgetést folytatott az edzőképzésen résztvevő kollégákkal hétfő délután.

A múlt héten kinevezett szövetségi kapitány, Georges Leekens jelenleg is Telkiben tartózkodik, hiszen ismerkedik a férfi A-válogatott kerettagjaival, illetve a Telkiben dolgozó munkatársakkal. 

A belga szakember kiemelten fontosnak tartotta, hogy az ezen a héten is zajló pro-licenszes edzőképzés résztvevőivel is találkozzon,így a képzés délutáni kezdetekor meglátogatta a közeljövőben várhatóan a legmagasabb edzői képesítést megszerző szakemberekkel.

– Azért szerettem volna találkozni az edzőkollégákkal, hogy tudják, mellettük állunk és támogatjuk őket mindenben, amiben lehetséges – mondta Georges Leekens az mlsz.hu-nak. – Nagyon fontos a magyar labdarúgás szempontjából, hogy egyre több jól képzett szakemberek foglalkozzon a labdarúgókkal. Nem szabad elfelejteni, hogy az ő munkájuk segíti a miénket, és ez természetesen fordítva is igaz. A célunk tehát ugyanaz, és ezen cél elérésében egymást segítve, támogatva lehetünk a legsikeresebbek.


Kapcsolódó cikkek

Kihirdette keretét a román kapitány

Kihirdette a magyar és a görög válogatott elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő román válogatott keretét Anghel Iordanescu, pénteki ellenfelünk szövetségi kapitánya.

Bernd Storck: Iránymutató lesz a pénteki mérkőzés

A szövetségi kapitány koncentrált játékot vár a pénteki, Elefántcsontpart elleni mérkőzésen a válogatott játékosaitól.

Portugália-Magyarország: már átvehetők az első meccsjegyek

Eddig több mint 2200 jegy fogyott el a március 25-i Portugália-Magyarország vb-selejtezőre. Aki február 1-jéig megvásárolta voucherét, szerdától átválthatja hivatalos meccsjegyre a Ticket Express Syma-csarnokban található irodájában.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017